Зеленський: Ми знаємо, до чого готується росія, будемо відповідати

Зеленський: Ми знаємо, до чого готується росія, будемо відповідати

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна знає про плани російської федерації щодо ескалації ситуації на фронті і робить максимально, аби ця ескалація наблизила фінал агресора.

Про це він заявив під час пресконференції за результатами другого саміту Люблінського трикутника у Львові, повідомляє Укрінформ.

«Головну увагу сьогодні на переговорах ми приділили безпековим питанням. Я поінформував наших друзів щодо ситуації на передовій нашої держави, щодо приготувань Росії до нової ескалації на фронті. Ми знаємо, до чого готуватись, ми знаємо, до чого готується держава-терорист, ми будемо відповідати. Саме зараз робимо максимум, щоб будь-яка нова ескалація наблизила фінал держави-терориста», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський подякував Польщі за танки Leopard, а Литві – за зенітні системи

Він розповів, що під час зустрічі з литовським і польським колегами детально обговорили постачання зброї для України та конкретні можливості обмежити потенціал російської агресії.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у середу перебуває у Львові, де зустрівся з президентами Польщі Анджеєм Дудою і Литви Гітанасом Наусєдою.

Президенти України, Польщі та Литви Володимир Зеленський, Анджей Дуда і Гітанас Науседа 11 січня у Львові підписали декларацію, у якій, серед, іншого, заявлено, що Литва і Польща підтримують членство України в НАТО і домагаються консенсусу з цього питання серед союзників по Альянсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-