«Буде повна мобілізація і наступ» - розвідка перехопила розмову російських вояків

«Буде повна мобілізація і наступ» - розвідка перехопила розмову російських вояків

Аудіо
Укрінформ
військовослужбовець російської федерації у розмові зі своїм другом заявляє, що з різних джерел надходить інформація про повну мобілізацію у росії з подальшим наступом.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у перехопленні розмови російського загарбника, яке Головне управління розвідки Міністерства оборони опублікувало у Фейсбуці.

У аудіоперехопленні військовослужбовець рф повідомляє другу про плани командування і повну неукомплектованість особового складу. Так, через тиждень після поранення знову відправляють на передову.

Окрім того, з різних джерел повідомляють, що очікується повна мобілізація перед або після нового року з подальшим наступом.

Також загарбник ділиться наказами російського командування. Де воно закликає загарбників окопуватись та йти в атаку.

Читайте також: російські війська використовують мобілізованих як «щит» для техніки - перехоплення

росіянин повідомляє, що підготовлені лише одна рота - 30 людей, решта пиячать. Окрім того, загарбник жаліється на нестачу озброєння. За його словами, мали би бути фотопастки, протиповітряна оборона, але крім лопати, нічого немає.

Як повідомляв Укрінформ, 3 січня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що росія не в змозі вести бойові дії з інтенсивністю, яка була на початку повномасштабного вторгнення, але у них достатній мобілізаційний ресурс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-