Міноборони забезпечило потреби ЗСУ в зимовій формі - Маляр

Міноборони забезпечило потреби ЗСУ в зимовій формі - Маляр

Укрінформ
Міністерство оборони вже передало Збройним силам України достатню кількість зимової форми, аби забезпечити усі потреби.

Про це під час брифінгу представників Сил оборони та безпеки України сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає кореспондент Укрінформу.

Зокрема, за тиждень від 17 до 23 листопада Міноборони передало на потреби ЗСУ 42 тисячі пар зимового взуття, а також майже 10 тисяч бронежилетів і близько 9 тисяч шоломів.

Крім того, як поінформувала Маляр, на облік прийнято 63 тисячі одиниць зимових курток. Також до ЗСУ надійшло: 32 тисячі зимових шапок, майже 40 тисяч курток костюма утеплювача («фліска»), 190 тисяч комплектів натільної демісезонної та зимової білизни, понад 24 тисячі комплектів польових костюмів.

Читайте також: Українська армія отримала достатньо зимової форми - Маляр

Щодо засобів індивідуального бронезахисту, то, за словами Маляр, сформований і утримується стабільний резерв: 200 тисяч бронежилетів і понад 100 тисяч шоломів.

«Ситуація із забезпеченням підрозділів постійно моніториться. Якщо надходять сигнали про відсутність, на них оперативно реагують», — запевнила заступниця міністра оборони.

Читайте також: Сунак підтвердив, що Британія надасть 25 тисяч комплектів зимової форми для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Олексій Резніков заявив, що проблем із забезпеченням Збройних Сил України зимовим одягом немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-