Зеленський про особисте ставлення до війни: Не дозволяю собі звикнути до вбивств

Зеленський про особисте ставлення до війни: Не дозволяю собі звикнути до вбивств

Укрінформ
Незважаючи на щоденний потік інформації про викликані російським вторгненням жертви й руйнування, Президент України Володимир Зеленський намагається не нормалізувати для себе смерті.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Зеленський розповів в інтерв’ю канадському телеканалу CTV.

“Я не даю собі можливості звикнути до цього, адже можна емоційно призвичаїтися до війни, до кількості жертв: вбивства так вбивства - це наслідки війни врешті-решт. Але я живу саме тим, що не готовий звикнути до страждань й війни, я не готовий звикнути, що мені не боляче від вбивств”, - сказав глава держави.

Він наголосив, що прагне залишатися “звичайною людиною попри свою посаду”. “Я виходжу на вулицю, я спілкуюся з людьми, я їжджу машиною, де це можливо. На жаль, це все в обмеженому форматі через безпеку, але треба не відриватися від реальності”, - зазначив Президент.

Зеленський додав, що “не любить дізнаватися інформацію з третіх, четвертих, п’ятих рук, від якихось людей”. “Я отримую інформацію сам, буваю у соціальних мережах. Окрім того, що це дає змогу отримати інформацію, я також іноді хочу відпочити вночі після роботи. Врешті, мені цікаво, що відбувається у світі. Я хочу залишатися живою людиною і живою не лише фізично, бо президент росії фізично живий, але є певні питання стосовно всього іншого”, - зауважив він.

Читайте також: Президент закликав Єврораду посилити санкції проти рф, білорусі та Ірану

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський закликав міжнародних партнерів прискорити реалізацію рішень щодо надання Україні систем протиповітряної та протиракетної оборони задля захисту від російського терору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-