росіяни обстріляли Миколаїв та громади області, зруйновані 15 будинків

росіяни обстріляли Миколаїв та громади області, зруйновані 15 будинків

Укрінформ
Минулої ночі та вранці рашисти вкотре атакували Миколаїв та громади області – зруйновано 15 житлових будинків та об’єкт цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Зранку, 12 жовтня, після 06:00 ворог наносив артилерійські обстріли по Куцурубській громаді. Внаслідок чого в одному з населених пунктів зруйновано понад 15 житлових будинків. Також наразі відсутнє світло, вода та газопостачання. Без жертв та постраждалих», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що вночі, 12 жовтня, близько 00:30, ворог обстріляв околиці міста Миколаєва. Попередньо без жертв та постраждалих.

Також вчора, 11 жовтня, о 9:35, з 12:55 по 13:20 ворог неодноразово завдавав ударів РСЗВ по Первомайській громаді. Влучання були по об’єкту цивільної інфраструктури та за межами населеного пункту, уточнили в ОВА.

Сьогодні, 12 жовтня, о 00:00, 02:00 та 04:30 обстрілів зазнала Широківська громада. Влучання зафіксовані по сільськогосподарських угіддях. Постраждалих немає.

Читайте також: Загарбники обстріляли Сумщину з авіації, артилерії, мінометів та забороненої зброї

Як повідомлялося, 11 жовтня, над Миколаївщиною знищено вісім крилатих ракет типу «Калібр», Х-101 та безпілотник оперативно-тактичного рівня. Також зранку, 12 жовтня, над Миколаївщиною силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» збито дев’ять ворожих дронів-камікадзе «Shahed-136».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-