Загарбники обстріляли Сумщину з авіації, артилерії, мінометів та забороненої зброї

Загарбники обстріляли Сумщину з авіації, артилерії, мінометів та забороненої зброї

Фото
Укрінформ
За добу, 11 жовтня, російський агресор здійснив 13 обстрілів по території Сумської області. Для обстрілів росіяни використали авіацію, міномети, артилерію і заборонену зброю.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

На Сумщині зафіксували 206 приходів. Постраждали Середино-Будська, Зноб-Новгородська, Есманська, Білопільська, Юнаківська та Шалигінська громади.

"росіяни нанесли авіаудар по цивільному аграрному підприємству Великописарівської громади. Випустили 12 ракет з гвинтокрилу, що не перетинав державний кордон України. Зі ствольної артилерії били по м.Середино-Буда, зруйнувавши кілька приватних будинків, автомобіль та лінії електропередач, знеструмивши частину міста. Станом на 21 годину електропостачання відновили", - пише Живицький.

Читайте також: росіяни двічі за вечір обстріляли Сумщину - 15 влучань по прикордонню

З мінометів росіяни били по селах Зноб-Новгородської та Середино-Будської громад. Зі ствольної артилерії по селах Білопільської та Есманської громад. По території Юнаківської громади стріляли з САУ. Пошкоджено приватний будинок мирних жителів, кілька парканів.

"По території Шалигінської громади ввечері гатили з мінометів та використовували освітлювальні боєприпаси білого кольору. Крім того, був обстріл з РСЗВ у населеному пункті Ходіне, Шалигінської громади", - додав Живицький.

Як повідомляв Укрінформ, у першій половині дня 11 жовтня російські загарбники завдали по Сумській області чотири удари. Ще два обстріли були зафіксовані увечері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-