Ми повинні захищати життя: Зеленський показав чергові світлини українського спротиву

Ми повинні захищати життя: Зеленський показав чергові світлини українського спротиву

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголошує, що кожна держава, проти якої спрямована збройна агресія, потребує можливості захищати своїх громадян і звільняти територію.

Якщо для цього потрібна допомога, вона має бути надана, зазначив глава держави у дописі на Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Ми повинні захищати життя. Світ повинен захищати життя. Кожна держава, проти якої спрямована збройна агресія, потребує можливості захищати своїх громадян і звільняти свою територію. Якщо для цього треба допомогти зброєю чи снарядами – так і має бути. Якщо для цього потрібно допомогти фінансами – так і має бути. Якщо для цього треба допомогти розвідданими – так і має бути. А от чого не має бути, то це облуди”, - підкреслив Президент.

Читайте також: В ОП закликають світ приєднатися до створення трибуналу проти керівництва росії

Він також опублікував традиційну щоденну підбірку фото про наслідки російської агресії та зафіксованими моментами українського спротиву російським загарбникам.

З 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія. Український народ на чолі зі Збройними силами мужньо протистоїть ворожій навалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-