Перемога на російських умовах означала б великий програш для Європи - Моравецький

Перемога на російських умовах означала б великий програш для Європи - Моравецький

Укрінформ
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький не допускає перемоги на російських умовах, тому що це означало б велику поразку не лише для України, а і для всієї Європи.

Про це він заявив на спільному з Президентами України Володимиром Зеленським та Латвії Егілсом Левітсом брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Перемога має бути на боці України, бо як би, не дай Боже, відбулася перемога на російських умовах, для Європи це був би великий програш. Не лише для України, для всієї Європи це означало б велику поразку - не лише відсутність можливості захисту європейських цінностей, тих цінностей, за які сьогодні бореться Україна – воля, суверенітет, братерство, право на вільне життя. Ці всі цінності були б переможені, тому ми не допускаємо такої думки», - заявив Моравецький.

Він також привітав Президента Зеленського, український народ та Збройні Сили з ефективним наступом, який, на думку премʼєр-міністра Польщі, є черговим сигналом остаточної перемоги.

Читайте також: Американська зброя позитивно впливає на ситуацію на фронті - Зеленський

Як повідомлялося, сили оборони ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку: за підтримки місцевого населення ЗСУ просунулися майже на 50 кілометрів за три дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-