Зеленський: У Чаплиному росіяни вбили 22 людей, п'ятеро згоріли в машині

Зеленський: У Чаплиному росіяни вбили 22 людей, п'ятеро згоріли в машині

Укрінформ
Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по залізничній станції Чаплине в Дніпропетровській області зросла до 22, серед них – 11-річний підліток.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час відеозвернення наприкінці 182-го дня повномасштабної російсько-української війни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чаплине – наш біль сьогодні. Станом на цю хвилину – 22 загиблих, з них п'ятеро згоріли в машині, загинув підліток, йому було 11 років, російська ракета зруйнувала його будинок", – сказав Зеленський.

Читайте також: Війська рф завдали удару по вагонах на станції Чаплине – 15 загиблих, півсотні поранених

Він зазначив, що пошуково-рятувальні роботи на залізничній станції тривають.

Глава Української держави наголосив: "Обов'язково змусимо окупантів відповісти за все, що вони наробили. І обов'язково викинемо загарбників із нашої землі. Жодної плями цього зла не залишиться в нашій вільній Україні".

Раніше Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що війська російської федерації завдали ракетного удару по пасажирських вагонах на станції Чаплине в Дніпропетровській області. Він також заявляв, що внаслідок удару щонайменше 15 людей загинули, близько 50 були пораненими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-