У Харкові ворог завдав ракетного удару по підприємству

У Харкові ворог завдав ракетного удару по підприємству

Фото
Укрінформ
У Харкові вночі 31 липня ворог завдав ракетного удару по підприємству в Немишлянському районі, люди не постраждали.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

Наслідки нічного обстрілу Харкова / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

«Уночі окупанти завдали ударів по Немишлянському району Харкова. За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, постраждалих немає. Пошкоджена виробнича будівля. Горіло обладнання та готова поліграфічна продукція. Зафіксовані удари, попередньо, ракетно-зенітним комплексом С-300», - повідомив Синєгубов.

Крім того, за його даними, близько 17 години 30 липня внаслідок ударів у Київському районі виникла пожежа в господарчій споруді приватного сектору.

По області загарбники минулої доби завдавали ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районах. Від обстрілів росіян отримав поранення 39-річний чоловік у Дергачівській громаді.

Читайте також: На Харківщині у полі на протитанковій міні підірвався комбайн

«Ізюмський район: унаслідок обстрілів кілька разів горіли хвойні підстилки в лісництві; Харківський район: у Циркунах та Вільхівці горіли відкриті території та господарча споруда приватного сектору. Чугуївський район: унаслідок артобстрілів горіли відкриті території; Богодухівський район: у смт Золочів горіла пшениця на площі 5 га», - поінформував голова ОВА.

Бої на Харківщині тривають. «Ворог продовжує поливати артилерійським вогнем позиції наших бійців, але вони їх не втрачають», - наголосив Синєгубов.

Як повідомлялося, Харків і райони області постійно зазнають російських обстрілів і ракетних ударів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-