російські дипломати офіційно закликали стратити «азовців» - в ОП відреагували

російські дипломати офіційно закликали стратити «азовців» - в ОП відреагували

Укрінформ
Посольство росії у Великій Британії в офіційному Твіттері написало, що військовослужбовці полку "Азов" нібито заслуговують на принизливу смерть.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Оперативний ЗСУ.

"Пробачення не буде!!! Посольство московії у Великій Британії в офіційному Твіттері написали: "Azov бойовики заслуговують на розстріл, але не розстріл, а повішення, тому що вони не справжні солдати. Вони заслуговують на принизливу смерть", - цитує посольство рф Оперативний ЗСУ.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак заявив, що у 21 сторіччі розповідати на дипломатичному рівні, що люди заслуговують на страту через повішення, можуть лише дикуни та терористи. 

"росія – це країна-терорист. У 21 сторіччі розповідати на дипломатичному рівні про те, що люди заслуговують страти через повішення просто так – можуть лише дикуни та терористи. рф – держава-спонсор тероризму. Які ще потрібні докази?", – написав Єрмак у Телеграмі.

Читайте також: Оленівка потребує розслідування: Сіммонс відреагувала на обстріл колонії

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ російські військові зумисно обстріляли колонію в Оленівці, де були українські військовополонені.

У Генштабі назвали заяви кремля про нібито обстріли Збройними силами України цивільної інфраструктури та населення "відвертою брехнею і провокацією".

Президент Зеленський у відеозвернені заявив, що теракт в Оленівці, унаслідок якого було цинічно вбито понад 50 полонених українських захисників, це чергове підтвердження того, що росія – держава-терорист.

Читайте також: Червоний Хрест намагатиметься «отримати доступ» до колонії в Оленівці – речник

За наявною інформацією української розвідки, вбивство українських полонених в тимчасово окупованій Оленівці Донецької області здійснили найманці зі складу приватної військової компанії "Вагнер".

Фото: PAP/EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-