росіяни виводять декілька батальйонів із зони бойових дій через великі втрати - розвідка

росіяни виводять декілька батальйонів із зони бойових дій через великі втрати - розвідка

Аудіо
Укрінформ
російські військові через великі втрати вимушені були вивести кілька своїх батальйонів із зони бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

Загарбник у перехопленій розмові говорить, що “все, що в телевізорі кажуть, це все неправда, що у нас втрати мінімальні”. За його словами, кілька батальйонів виводиться із зони бойових дій через високі втрати, що тепер формуватимуть один повноцінний батальйон з колишніх трьох. З особовим складом протягом 10 днів працюватимуть психологи, оскільки ніхто не хоче повертатися в Україну. За пів року зайшло дві тисячі підкріплення. На сьогодні з них залишилось максимум 500, ззаначає російський військовий.

Він додає, що “два дні тому прилетіло в будівлю. Якось незрозуміло чим стріляють, виходу не чутно взагалі. Просто дві секунди – бам. Якась РСЗО, типу “Града”, “Урагана”. Тільки вона беззвучна”.

За словами росіянина, “у нас тут комбриг мед продавав і безпілотники купував. 20 бочок меду 200 літрових продав. 4 безпілотники купив. Пасіку десь пограбували. Тут пасік цих дуже багато”.

Читайте також: Українські захисники знищили ворожий протитанковий розрахунок пострілом зі «Стугни»

Як повідомляв Укрінформ, військовий з рф у телефонній розмові скаржиться дружині на ЗСУ на Харківщині і неспроможність захопити навіть одне село.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-