Зеленський підписав закон, який скасовує військовий збір для захисників України

Зеленський підписав закон, який скасовує військовий збір для захисників України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський підписав ухвалений парламентом закон, згідно з яким доходи військовослужбовців не будуть оподатковуватися військовим збором.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ВР України.

«Президент Зеленський підписав законопроєкт 7432 «Про внесення змін до Податкового України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь в бойових діях в умовах воєнного стану», ініційований «Європейською солідарністю» та прийнятий Верховною Радою 20 червня», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відповідно до закону, на період воєнного стану доходи військовослужбовців не будуть оподатковуватися військовим збором.

Читайте також: Зеленський підписав три укази про відзначення військових держнагородами

Як повідомлялось, Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь в бойових діях в умовах воєнного стану». За його ухвалення за основу та в цілому проголосувало 314 народних депутатів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-