В ОП відповіли на заяви путіна про «війну до останнього українця»

В ОП відповіли на заяви путіна про «війну до останнього українця»

Укрінформ
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав заяви путіна про те, що Захід нібито хоче воювати з росією «до останнього українця», ще одним доказом продуманого російського геноциду.

Про це радник керівника Офісу президента написав у твітері, передає Укрінформ.

«Немає жодного плану «колективного Заходу». Лише конкретна z-армія увійшла в суверенну Україну, обстрілює міста і вбиває мирних громадян. Усе інше – примітивна пропаганда. Тому мантра пана путіна про «війну до останнього українця» – іще один доказ продуманого російського геноциду», – написав Подоляк.

Читайте також: Подоляк розповів, з яких питань нині ще тривають переговори з рф

Нагадаємо: 7 липня під час зустрічі з керівниками фракцій держдуми рф путін сказав, що росія поки що не робила жодних серйозних дій у ході «спецоперації» в Україні.

«Сьогодні ми чуємо, що нас хочуть перемогти на полі бою. Що тут скажеш, нехай спробують. Ми вже багато разів чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це трагедія для українського народу, але, схоже, все до цього і йде. Але всі повинні знати, що ми чогось серйозно поки що не починали», – сказав путін.

Читайте також: ЦПД оприлюднив нові фейки роспропаганди за останню добу

При цьому москва, за його словами, «не відмовляється від мирних переговорів».

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-