росія вдарила чотирма ракетами по Дарницькому вагоноремонтному заводу у Києві

росія вдарила чотирма ракетами по Дарницькому вагоноремонтному заводу у Києві

Укрінформ
Сьогодні зранку чотири російські ракети вдарили по Дарницькому вагоноремонтному заводу на лівому березі Києва.

Як передає Укрінформ, про це голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин повідомив у Телеграмі.

"В принципі, для нас це вже стандартний початок дня. Вони б’ють по залізниці щодня, ми оперативно ремонтуємось і їдемо далі", - підкреслив Камишин.

За його словами, серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу та оперативно приступили до ліквідації наслідків удару.

Читайте також: Ворог випустив по Києву п’ять крилатих ракет Х-22 - Генштаб

"Ми не робили ніяких публічних заяв про обстріли, тому що в цьому випадку рух пасажирських поїздів не затримувався. Та не промовчало російське міноборони. Вони вчергове збрехали, що ціль удару — "поставленные восточноевропейскими странами танки Т-72 и другая бронетехника, размещенные в корпусах вагоноремонтного предприятия", - зазначив Камишин.

"Офіційно заявляю, - підкреслив він, - на території ДВРЗ немає військової техніки. Цей завод ремонтував піввагони та зерновози, які ми використовуємо для вивозу експортної продукції".

Також голова правління Укрзалізниці офіційно запросів усіх журналістів - і українських, і іноземних - сьогодні на ДВРЗ.

Читайте також: Вибухи у Києві та області: рф вдарила з бомбардувальника над Каспійським морем

"Ми підтвердимо, що росія вчергове збрехала. І що їх справжня ціль — економіка України та мирне населення. Вони хочуть перекрити нам можливість експортувати українську продукцію на Захід", - заважив Камишин.

За його словами, акредитація ЗМІ обов’язкова. До заходу допускаються представники медіа, які отримали акредитацію Міністерства оборони України. Місце збору представників ЗМІ: Київ, вулиця Алматинська, 74 (біля прохідної заводу) о 18.00. Контакт: +38 063 593 5539 Сергій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-