Спільна перемога буде, коли всі зрозуміють, що це спільна війна - Президент

Спільна перемога буде, коли всі зрозуміють, що це спільна війна - Президент

Укрінформ
Світ має об'єднатися навколо правди про війну росії проти України.

Таке переконання висловив Президент Володимир Зеленський, виступаючи перед представниками британського аналітичного центру Chatham House, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найважливіше - об'єднувати світ навколо правди. Медіа повинні кожен день говорити, що відбувається в Україні. Спільна перемога буде тоді, коли всі зрозуміють, що це спільна війна", - сказав .

За його словами, аби світ почув, з ним потрібно постійно говорити та наводити конкретні приклади.

"Ми достатньо гучно про це говоримо завдяки журналістам, соцмережам, різноманітним платформам - сьогодні цієї зброї, щоб наш голос був почутий, достатньо. Недостатньо енергії у лідерів світу... Кожен із президентів повинен боротися дуже голосно, щоб потім сказати, що "я боровся за свою державу, і тому війна не сталася в моїй державі"... Кожен лідер зранку повинен ставити собі питання: "А що я зробив для України?" - заявив Зеленський.

Він зауважив, що йдеться про перемогу "не над путіним, а над терором і тероризмом".

Читайте також: Зеленський звернувся до народів України та Британії: Ми дійсно потужно захищаємо свободу в Європі

На переконання Президента, для цього потрібно зробити так, щоб світові лідери стали потужним хором і доносили правду до тих, хто досі не хоче допомагати Україні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-