​​росіяни зі своєї території знову обстріляли прикордонників на Чернігівщині

​​росіяни зі своєї території знову обстріляли прикордонників на Чернігівщині

Укрінформ
Учора ввечері з території російської федерації була знову обстріляна ділянка відділу «Гірськ» Чернігівського прикордонного загону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

«Близько десяти гранат, випущених з-за кордону з автоматичного гранатомета, розірвалися з українського боку неподалік від прикордонного села Сеньківка», - ідеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що це уже четвертий зафіксований прикордонниками обстріл Чернігівщини з російської території після того, як сили оборони України витіснили загарбників з області. Два із трьох попередніх обстрілів ворог також цілив на ділянку кордону поблизу Сеньківки, але - з мінометів.

Прикордонні наряди під час вказаних обстрілів не постраждали.

Читайте також: На Донеччині ворог обстріляв Нью-Йорк, активізувався поблизу Мар'їнки і Новомихайлівки

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. Збройні сили України, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Наприкінці березня - початку квітня українська армія звільнила Київщину, Чернігівщину і Сумщину від російських загарбників.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-