На Донеччині ворог обстріляв Нью-Йорк, активізувався поблизу Мар'їнки і Новомихайлівки

На Донеччині ворог обстріляв Нью-Йорк, активізувався поблизу Мар'їнки і Новомихайлівки

Укрінформ
Російські війська обстріляли Нью-Йорк Донецької області та активізувалися поблизу Мар'їнки і Новомихайлівки.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

На Донеччині вночі ворог вів обстріли по всій лінії розмежування. Внаслідок обстрілу Нью-Йорка пошкоджено 5 житлових будинків, знеструмлене місто та селище Південне. У Маріуполі блокада триває. Сьогодні буде здійснена чергова спроба евакуації населення з Маріуполя до Запоріжжя.

На Дніпропетровщині вночі оголошувалась повітряна тривога. Війська рф вели артилерійські обстріли околиць Зеленодольська. Жертв та руйнувань немає. Зранку ситуація спокійна.

У Харкові вночі лунали тривоги, тривали ворожі артилерійські обстріли житлових районів зі східної сторони міста. Інтенсивні обстріли цих районів були і вчора вдень. У Харкові за добу семеро поранених, двоє загиблих. Активні бої тривають в Ізюмському напрямку, зокрема в Барвінковому.

На Луганщині росіяни обстрілюють житлову інфраструктуру всіх міст. У Попасній декілька тижнів тривають вуличні бої, російська армія постійно обстрілює багатоповерхівки та приватні будинки. За учорашній день було п’ять артилерійських атак ворога. Загинули троє цивільних та один військовий. Одна жінка поранена.

На Херсонщині агресори продовжують обстріл населених пунктів області та запускають ракети з території захоплених сіл у бік Миколаєва та Дніпропетровщини. Ситуація в області — на межі гуманітарної катастрофи.

У Миколаївській області вночі лунали вибухи. За попередньою інформацією, ракетний обстріл, внаслідок якого постраждалих немає. Вибито вікна в будинках, пошкоджено лінії електропередач. Ситуація на території області контрольована.

Читайте також: Ворог вивів з кримської бази у Чорне море чотири субмарини

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Полтавській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Сумській та Чернігівській областях.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-