Загарбники рівняють з землею міста на Луганщині через неспроможність зайти вглиб

Загарбники рівняють з землею міста на Луганщині через неспроможність зайти вглиб

Укрінформ
На Луганщині через неспроможність зайти вглиб міст, російський агресор почав дистанційно їх розстрілювати, обстріли не вщухають.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Через неспроможність зайти вглиб наших міст, росіяни почали дистанційно їх розстрілювати… Обстріли досі не вщухають», - написав очільник області.

Він нагадав, що вночі ворог зумів пробитися до Кремінної, проте закріпитися не зміг, і бої тривають в самому місті.

Загарбник поцілив у 7 житлових будинків та у спортивну перлину міста - фізкультурний центр «Олімп», там пожежа на 2400 кв. м. Рятувальники працюють посилено, адже поряд з центром знаходиться ліс.

Читайте також: російські загарбники взяли під контроль Кремінну на Луганщині

За словами Гайдая, у Рубіжному з-під завалів трьох будинків евакуйовали семеро місцевих жителів, двох травмованих доправлено до лікарні в Сєвєродонецьку.

У місті Золоте - двоє загиблих та четверо поранених внаслідок обстрілу міста. Ще два будинки спалахнули в Комишувасі на Попаснянщині. Ввечері загарбники обстріляли в Лисичанську Управління патрульної поліції - шестеро поліцейських у госпіталі, констатував керівник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-