Президент відзначив нагородами 41 прикордонника

Президент відзначив нагородами 41 прикордонника

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 41 прикордонника.

Про це він сказав у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Загалом відповідним указом відзначив державними нагородами сорок одного прикордонника», - сказав глава держави.

Зеленський нагадав, що у неділю відвідав у шпиталі прикордонної служби поранених бійців і вручив вісьмом прикордонникам державні нагороди.

Президент додав, що також відзначив нагородою лікаря ортопеда-травматолога – офіцера медичної служби, який є провідним військовим травматологом України і врятував уже багатьох українських захисників.

«Саме військовослужбовці Державної прикордонної служби першими зустріли вогнем окупантів, коли вони пішли в наступ 24 лютого. Зараз наші хлопці й дівчата повертаються на державний кордон, коли окупантів ми виганяємо. Впевнений, настане час, і буде відновлена вся лінія державного кордону України», - підкреслив глава держави.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Пресслужба Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-