В ОРДЛО зросла кількість російських військових інспекторів - розвідка

В ОРДЛО зросла кількість російських військових інспекторів - розвідка

Укрінформ
Розвідники фіксують зростання кількості інспекційних груп вищих органів військового управління ЗС Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

За даними Головного управління розвідки Міноборони, командування ЗС РФ посилює контроль у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів.

"З кінця минулого тижня на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях відмічено збільшення кількості інспекційних груп вищих органів військового управління ЗС РФ. Перевіряються підрозділи з’єднань і частин окупаційних військ на здатність приведення у вищі ступені бойової готовності зі здійсненням маршів у визначені райони (на полігони) та укомплектованість особовим складом", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Розвідка володіє всією інформацією про російські війська в ОРДЛО - Резніков

Водночас, російські окупаційні адміністрації у взаємодії з окупаційним командуванням продовжують активні заходи із комплектування особовим складом першого та другого армійських корпусів.

"Здійснюються рейди по приватних підприємствах, громадських місцях з метою виявлення осіб придатних до військової служби, які ухиляються від обліку в окупаційних військкоматах", - заявили в ГУР.

Читайте також: Кулеба переконаний, що ООН може брати активну участь у деескалації

Як повідомляв Укрінформ, 11 лютого на тимчасово окупованій території Луганщини військовослужбовець окупаційних військ у стані наркотичного сп’яніння обстріляв співслужбовців - двох убит і двох поранив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-