Назвали ім'я морського піхотинця, який загинув вчора на Донбасі

Назвали ім'я морського піхотинця, який загинув вчора на Донбасі

Укрінформ
У районі проведення операції Об’єднаних сил в результаті ведення противником обстрілу позицій зі стрілецької та снайперської зброї 28 лютого загинув молодший сержант Моісєєнко Сергій Олександрович.

Про це повідомляє 36 окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"З сумом повідомляємо, що в районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, в результаті ведення противником обстрілу позицій зі стрілецької та снайперської зброї загинув наш побратим молодший сержант Моісєєнко Сергій Олександрович. Сміливим морським піхотинцем, добрим побратимом і патріотом своєї країни він навіки залишиться у нашій пам’яті", - йдеться у повідомленні.

Як повідомила Херсонська ОДА у Фейсбуці, Сергію Моісєєнку було 32 роки, він житель Херсона - молодший сержант 1 взводу, 1 роти в/ч А2777 морської піхоти.

Читайте також: Окупація Криму і Донбасу: СБУ відкрила майже 23 тисячі справ за злочини проти України

Як повідомляв Укрінформ, протягом 28 лютого в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого загинув український захисник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-