ОБСЄ за минулу добу зафіксувала 15 порушень перемир’я на Донбасі

ОБСЄ за минулу добу зафіксувала 15 порушень перемир’я на Донбасі

Укрінформ
Упродовж минулої доби СММ ОБСЄ зафіксувала 14 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 1 таке порушення на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 244/2020 Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні від 13 жовтня 2020 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 14 порушень режиму припинення вогню (з яких 12 — це вибухи невизначеного походження) на захід та південь від Донецької фільтрувальної станції (ДФС; 15 км на північ від Донецька)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна закликає місію ОБСЄ поширити моніторинг на окупований Крим

За попередню добу СММ зафіксувала на Донеччині 6 порушень режиму припинення вогню (усі — вибухи).

"У Луганській області Місія зафіксувала 1 порушення режиму припинення вогню (вибух невизначеного походження) в районі на південний схід від н. п. Станиця Луганська (підконтрольний урядові, 16 км на північний схід від Луганська)", - повідомили в СММ.

Читайте також: За два місяці окупанти 130 разів порушили перемир’я – Україна в ОБСЄ

Нагадується, що за попередню добу СММ не зафіксувала жодного порушення режиму припинення вогню.

Нагадаємо: після засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня, на якому досягнуто домовленості про додаткові заходи з посилення режиму припинення вогню починаючи з 00:01 27 липня до кінця звітного періоду, СММ зафіксувала загалом 1 620 порушень режиму припинення вогню в Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-