На Донбасі за місяць - жодного випадку застосування важкого озброєння

На Донбасі за місяць - жодного випадку застосування важкого озброєння

Укрінформ
Від початку поточної доби, 26 серпня, на ділянках відповідальності українських підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Про це йдеться у повідомленні штабу ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

У штабі нагадали, що сьогодні завершується перший місяць, відколи вступив у силу повний і всеосяжний режим припинення вогню. За цей період часу на переважній більшості ділянок відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку противника не фіксувалося. Водночас, у смугах відповідальності наших бойових бригад українськими військовослужбовцями були задокументовані поодинокі неприцільні постріли, які носили провокативний характер.

Внаслідок ворожого вогню у лавах Об’єднаних сил немає бойових втрат і поранень. За місяць на Донбасі не було зафіксовано жодного випадку застосування важкого озброєння.

Читайте також: Міну, на якій підірвались бійці ООС, скинули з дрона – штаб

Українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню. Вони продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням та перебувають напоготові надати адекватну відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю.

Ситуація в районі відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях залишається повністю контрольованою. Підрозділи Об’єднаних сил пильно спостерігають за ворогом і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки, йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-