Полторак здивований словами Коломойського про “громадянську війну” на Донбасі

Полторак здивований словами Коломойського про “громадянську війну” на Донбасі

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак здивований тим, що олігарх Ігор Коломойський не розуміє, хто і з ким воює на сході України.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу “Прямий”, коментуючи позицію Коломойського, який в інтерв'ю “Bihus Info” назвав військову агресію Росії проти України “громадянським конфліктом”.

“Я не хотів би давати оцінку пану Коломойському, тим більше він з початку агресії Росії проти України дуже багато допомагав Збройним силам, але я, чесно кажучи, теж був здивований. Я думав, що немає в Україні жодної людини, яка так думає. Я розраховував на те, що українці всі розуміють хто воює на Донбасі, якою зброєю і хто здійснив агресію і в Криму, і в Донецьку, і в Луганську. Про це знають і в більшості країн світу”, - заявив Полторак.

Міністр оборони вчергове наголосив, що Російська Федерація в 2014 році здійснила агресію проти України.

Як повідомлялося, олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю програмі журналістських розслідувань Bihus.Info заявив, що на Донбасі триває “громадянський конфлікт”, нібито, воюють “українці з українцями. Але водночас додав, що Росія підтримує одну сторону, і якби не її участь, конфлікт давно був би врегульований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-