У Красногорівці відбудували опірну школу, обстріляну російською артилерією

У Красногорівці відбудували опірну школу, обстріляну російською артилерією

Відео
Укрінформ
У прифронтовому місті Красногорівка на Донеччині відновили будівлю опорної школи, обстріляної російською артилерією. Наразі тривають роботи з облаштування будівлі.

Про це 19 квітня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної облдержадміністрації Олександр Куць.

«З руїн відбудована сучасна опорна школа у Красногорівці. Вона була обстріляна російською артилерією 28 травня 2017 року... З обласного бюджету на Красногорівську школу виділили 65 млн гривень, на будівництво котельні - ще 11 млн.грн», - написав Куць.

Він зазначив, що будівлю школи суттєво укріпили: лише для посилення стін та перекриттів змонтовано 25 тонн металевих конструкцій. Під час реконструкції побудували ще один поверх, невдовзі будуть встановлені два ліфти (для маломобільних людей та окремий - для харчоблоку); практично готова сучасна котельня, яка окрім школи обігріватиме ще й дитячий садок і сусідні будівлі (оскільки внаслідок обстрілів система опалення Красногорівки була зруйнована).

Читайте також: У прифронтовому Зайцевому відкрили відділення Ощадбанку

«Завдяки українській армії, яка надійно стримує російського агресора, маємо можливість повертати прифронтові містечка до мирного життя. Разом переможемо!», - заявив Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-