Смуги перешкод і вогнева підготовка: МВС проводить масштабні навчання під Києвом

Смуги перешкод і вогнева підготовка: МВС проводить масштабні навчання під Києвом

Фото
Укрінформ
Під Києвом проходять навчання серед підрозділів Міністерства внутрішніх справ, у яких задіяно більше 1000 співробітників міністерства.

Про це інформує прес-служба МВС.

“Чотири дні представники системи МВС будуть відпрацьовувати всі можливі сценарії надзвичайних подій та ситуацій, щоб вчасно відреагувати та захистити громадян України від небезпеки. Також під час навчань проходять змагання різних спецпідрозділів системи МВС: орієнтування на місцевості, подолання смуги перешкод та вогнева підготовка. Загалом до участі у змаганнях залучено 1165 осіб та 102 одиниці техніки”, - йдеться у повідомленні.

Також під час навчань певну підготовку проходять і підрозділи комунікації системи МВС - вони працюють у бойових умовах та навчаються злагоджено інформувати громадськість про надзвичайні події та шляхи їх вирішення.

Читайте також: Аваков обіцяє укомплектувати авіацію МВС до 2021 року

Всі учасники змагань повинні відпрацювати ситуативні завдання - забезпечити правопорядок та безпеку громадян під час виборів, виникнення позаштатних ситуацій та їх локалізація, локалізація катастроф техногенного та природного характеру, надзвичайні ситуації на державному кордоні тощо.

Голова Національної поліції Сергій Князєв уточнив, що такі навчання проводяться вперше за чотири роки, тому що раніше підрозділи МВС лише розбудовувалися.

Масштабні навчання МВС під Києвом / Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-