В Україні понад 200 компаній долучилися до щорічної акції «Візьми собаку на роботу»

В Україні понад 200 компаній долучилися до щорічної акції «Візьми собаку на роботу»

Фото
Укрінформ
Працівники понад 200 підприємств України сьогодні, 25 червня, у межах акції «Візьми собаку на роботу» прийшли на роботу зі своїми чотирилапими друзями.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомили організатори акції.

«Цьогоріч серед зареєстрованих понад 200 компаній-учасників. Найбільше собак сьогодні працює в сфері обслуговування, зоогалузі, будівельної галузі та ІТ. 45% зареєстрованих зазначають, що їхні офіси уже є дог-френдлі, ще 15% - готові впроваджувати цю практику у своїх компаніях. Найактивнішими цьогоріч є місто Київ, а також Львівська та Вінницькі області», - зазначив організатор акції Юрій Ковалюк.

Як повідомила пресслужба Львівської міської ради, до ініціативи долучився й міський голова Львова Андрій Садовий, який прийшов на роботу зі своїм домашнім улюбленцем Йотамі.

В Україні акція «Візьми собаку на роботу» відбувається дев’ятий рік поспіль. Ініціативу започаткували у Львові у 2013-му. Тоді до акції долучилися кілька великих львівських офісів. Упродовж наступних років ініціатива масштабувалася на усю країну.

Читайте також: У Городницькому лісгоспі на Житомирщині з’явилася пара чорних лебедів

Такі акції щороку також відбуваються у Канаді, Австралії, Новій Зеландії, Ізраїлі тощо. Подію започаткували 22 роки тому. Цьогоріч міжнародний день «Take your dog at work day» також відзначають 25 червня. Так Україна приєднується до глобальної кампанії на заклик до роботодавців ставати дружніми до собак і пропагувати гуманне поводження з чотирилапими. У мережі за хештегом #лапивофісі можна відшукати фото чотирилапих працівників з усієї України.

Організатори закликають бізнес дозволити працівникам працювати у товаристві свого чотирилапого хоча б раз на рік.

Фото: «Кормотех»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-