У Львові відбулася акція «Велосипедом на роботу»

У Львові відбулася акція «Велосипедом на роботу»

Фото
Укрінформ
Львівські велосипедисти сьогодні, 26 травня, зібралися на центральній площі Ринок біля ратуші, щоб популяризувати велосипед, як міський транспорт в рамках традиційної акції «Велосипедом на роботу».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

До весняної акції «Велосипедом на роботу» у Львові долучилося понад півсотні учасників. Багато прихильників велосипедного транспорту прибули з дітьми.

«Цього разу у заході взяли участь навіть наймолодші велосипедисти, які ще тільки будуть вчитися їздити в майбутньому. Також, ми мали чудову нагоду познайомитися з YouTube-блогерами та веломандрівниками Крошкою та Кексиком, чиї відео надихають нас подорожувати велосипедом», - розповіли організатори акції з Львівської асоціації велосипедистів.

Усі учасники о 8 ранку зібралися на площі Ринок, там спілкувалися та пили каву, а через годину попрямувати у своїх справах, на роботу чи навчання.

Читайте також: Родина зі Швейцарії проїхала 700 км Туреччиною на велосипедах

В асоціації велосипедистів наголошують, що основне завдання - зробити велосипед у Львові незалежним, комфортним і безпечним транспортом, а саме місто - дружнім до велосипедистів. Для цього популяризують велосипед як здоровий, екологічний, недорогий вид транспорту і рекреації.

Фото: Львівська асоціація велосипедистів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-