Принцеса Вельська перепросила за відредаговане фото з дітьми

Принцеса Вельська перепросила за відредаговане фото з дітьми

Укрінформ
Принцеса Вельська Кетрін у понеділок публічно перепросила за публікацію відредагованої фотографії, на якій вона зображена з дітьми - синами Джорджем і Луї та донькою Шарлоттою.

Про це повідомляє Sky News, передає Укрінформ.

«Як і багато фотографів-аматорів, я іноді експериментую з редагуванням. Хочу перепросити за непорозуміння, що виникло в результаті публікації вчора сімейної фотографії», - зазначила 42-річна принцеса.

Ідеться про фото, опубліковане на сторінці принца й принцеси Вельських у соцмережах до Дня матері, що у Британії відзначається 10 березня. У підписі було вказано, що знімок зробив у 2024 році принц Вільям.

Згодом агентства Reuters, Associated Press (AP), Getty Images, Agence France-Presse і Press Association попросили ЗМІ «видалити» це фото зі своїх систем і архівів.

В агентстві AP заявили, що на фотографії видно «невідповідність у вирівнюванні лівої руки принцеси Шарлотти».

Джерела у королівській родині повідомили, що принцеса Вельська внесла «незначні корективи» у фото.

У Кенсінгтонському палаці додали, що не публікуватимуть оригінальну фотографію принцеси з дітьми.

Це було перше офіційне фото принцеси після того, як вона перенесла операцію на черевній порожнині в січні.

Читайте також: Принц Вільям з дружиною обрали чорно-біле фото для різдвяної листівки

Раніше американський таблоїд TMZ опублікував неофіційний знімок принцеси, зроблений папараці минулого тижня. Тоді її помітили в автомобілі, яким керувала її матір Керол Міддлтон, біля Віндзорського замку.

До цього Кейт востаннє бачили на публіці на Різдво, на церковній службі та прогулянці разом із іншими членами королівської родини.

У Кенсінгтонському палаці заявили, що принцеса, як очікується, повернеться до виконання офіційних обов’язків після Великодня.

Як повідомлялося, 16 січня принцеса Вельська Кетрін була госпіталізована для проведення планової операції на черевній порожнині. Наприкінці січня її виписали з лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-