Родичі пасажирів рейсу MH370 закликали відновити пошуки

Родичі пасажирів рейсу MH370 закликали відновити пошуки

Укрінформ
Близько 500 родичів пасажирів рейсу MH370 закликали розпочати нові пошуки малайзійського літака, який вважається зниклим безвісти вже майже десять років.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

"Родичі пасажирів, які були на борту зниклого рейсу MH370 компанії Malaysian Airlines, закликали до відновлення пошукової операції", - йдеться у повідомленні.

Люди зібралися 3 березня у торговельному центрі неподалік столиці Малайзії міста Куала-Лумпур, щоб вшанувати пам'ять зниклих безвісти, напередодні 10-ї річниці зникнення літака.

Рейс MH370, на борту якого перебували 12 малайзійських членів екіпажу та 227 пасажирів, зник з радарів 8 березня 2014 року.

Попри найбільшу в історії пошукову операцію, долю літака так і не з’ясовано.

Родичі поставили під сумнів прагнення влади розкрити таємницю зникнення літака.

Читайте також: На дні Тихого океану, ймовірно, знайшли зниклий 1937 року літак уславленої авіаторки зі США

Як повідомляв Укрінформ, зникнення в Індійському океані Боїнга 777 Малайзійських авіаліній, що здійснював рейс МН370 з Пекіна до Куала Лумпура 8 березня 2014 року, стало однією з найбільших загадок в історії світової авіації.

Єдиними підтвердженими слідами зниклого пасажирського літака є 3 фрагменти крила, знайдені на узбережжі Індійського океану. Команда слідчих не змогла встановити справжню причину зникнення Боїнга 777 Малайзійських авіаліній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-