Недруги з партії Трампа висміяли його у своїй рекламі

Недруги з партії Трампа висміяли його у своїй рекламі

Укрінформ
Після оголошення судового рішення у справі про шахрайство експрезидента США Дональда Трампа опозиційні до нього однопартійці запустили рекламу, де за допомогою штучного інтелекту його батько жорстко критикує сина.

Як передає Укрінформ з посиланням на Newsweek, рекламу розмістив «Проєкт Лінкольна» – організація республіканців, які виступають проти президентства Трампа.

«Донні, я завжди знав, що ти все споганиш, – промовляє Фред Трамп до сина. – Ти завжди був дурнем… Я стільки разів вносив за тебе заставу. Твої угоди були цілковитим сміттям. Ти навіть не міг заробити на казино, ти обіс...ся. Мені соромно, що ти носиш моє ім'я. Усі знають, чому жінки кидають тебе. Ти нудний, без копійки в кишені, а я ж казав тобі не товстіти. Бренд, який я вибудував, перетворився на лайно через тебе. Ти – сміття. Тобі пощастить, якщо ти не потрапиш до в'язниці. Можливо, я і втратив розум, але я ніколи не втрачав свій бізнес».

Фред Трамп, який заснував компанію Trump Organization у 1920-х роках у Нью-Йорку, помер у 1999 році від пневмонії. Пізніше його син перебрав на себе управління бізнесом, згодом передавши управлінські обов'язки своїм синам – Дональду-молодшому та Еріку.

Читайте також: Трамп презентував власну лінію золотих кросівок

Реклама націлена на те, щоб показати, як Фред Трамп відреагував би на те, що його син через судові рішення втратив бізнес-імперію, яку побудував його батько.

«Трамп часто звинувачує своїх критиків у використанні штучного інтелекту, щоб виставити його в поганому світлі. Ми завжди казали, що для того, аби виставити Трампа в поганому світлі, не потрібен штучний інтелект: Трамп робить це сам», – ідеться в пресрелізі «Проєкту Лінкольна».

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю суд у Нью-Йорку визнав винним експрезидента США Дональда Трампа у справі про шахрайство з оцінкою вартості його статків, зобов'язавши його сплатити штраф у розмірі 355 млн доларів.

Зазначається, що таке покарання може позбавити Трампа всіх наявних у нього грошових активів.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-