Столицю Індії накрив густий туман: скасовані сотні авіарейсів, затримуються потяги

Столицю Індії накрив густий туман: скасовані сотні авіарейсів, затримуються потяги

Укрінформ
У столиці Індії Нью-Делі другий день поспіль призупинено авіа- та залізничне сполучення через густий туман і холод, які накрили значну частину північної частини країни.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ. 

Як повідомляється, у неділю в Делі було затримано понад 100 рейсів, але в понеділок вранці польоти з перервами відновилися.

Міжнародний аеропорт Індіри Ганді не працював з 4 ранку до 10 ранку в неділю за місцевим часом через густий туман, що призвело до масових затримок в аеропортах по всій країні.

За даними авіаційного сайту Flightradar24, щонайменше 313 рейсів з Делі були затримані, а 82 рейси були скасовані в понеділок. Щонайменше 18 поїздів до Делі з різних куточків країни запізнилися через густий туман, повідомило інформаційне агентство ANI.

Метеорологічна служба країни прогнозує густий туман і холодну погоду в Нью-Делі на понеділок і "дуже густий туман" у вівторок, з мінімальною температурою 4 градуси за Цельсієм.

Читайте також: В Україні прогнозують дощ та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді у Нью-Делі заборонили в’їзд вантажівок та будівельні роботи через забруднення повітря. Пізніше влада міста через смог планувала вперше в історії країни "викликати" дощ, щоби поліпшити якість повітря.

Фото: Sajjad HUSSAIN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-