У Нью-Делі густий туман викликав перебої з авіасполученням та рухом поїздів

У Нью-Делі густий туман викликав перебої з авіасполученням та рухом поїздів

Укрінформ
У вівторок вранці в столиці Індії Нью-Делі було перервано авіа- та залізничне сполучення через те, що регіон огорнув густий шар туману, зменшивши видимість до 50 метрів у деяких районах.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Щонайменше 30 рейсів, які мали приземлитися в аеропорту Делі або вилетіти з нього, в тому числі на міжнародних маршрутах, були затримані через густий туман, повідомляє індійське інформаційне агентство ANI.

Близько 14 поїздів, які прямували маршрутами на півночі Індії, також зазнали затримок.

"Попри те, що посадки і злети в аеропорту Делі тривають, рейси, які не відповідають стандарту CAT III, можуть натрапити на труднощі", - повідомили в Міжнародного аеропорту імені Індіри Ганді.

CAT III - це навігаційна система, яка дозволяє літакам здійснювати посадку навіть в умовах низької видимості.

Такі авіакомпанії, як індійська SpiceJet, також попередили пасажирів, що вильоти і прильоти з Нью-Делі можуть бути затримані "через погану погоду".

За повідомленням метеорологічного департаменту Індії, "щільний або дуже щільний туман" слід очікувати в ранні години дня в деяких районах аж до середи.

"Щільний туман" містить тверді частинки та інші забруднювальні речовини, повідомляє метеорологічний департамент.

Читайте також: У США через туман зіткнулися 158 автівок, семеро загиблих

Індекс якості повітря в Нью-Делі у вівторок вранці становив 376, що оцінюється як "дуже поганий", згідно з даними вебсайту Центральної ради з контролю за забрудненням. Рівні від 0 до 50 вважаються нормальними.

Інші частини Північної Індії, включаючи штати Пенджаб і Уттар-Прадеш, повідомили про схожі погодні умови.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді у Нью-Делі заборонили в’їзд вантажівок та будівельні роботи через забруднення повітря. Пізніше влада міста через смог планувала вперше в історії країни "викликати" дощ, щоби поліпшити якість повітря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-