Навального привезли до Москви для слідчих дій у новій кримінальній справі – ЗМІ

Навального привезли до Москви для слідчих дій у новій кримінальній справі – ЗМІ

Укрінформ
Російського опозиційного політика Олексія Навального, який був ув'язнений у колонії у Володимирській області, етапували до Москви для проведення слідчих дій у новій кримінальній справі про «вандалізм».

Як передає Укрінформ, про це пише Телеграм-канал Baza.

Видання стверджує, що є вже кілька джерел, які підтверджують таку інформацію. Стверджується, що Москва може бути не кінцевим пунктом етапування політика.

1 грудня в соцмережах Навального з'явилося повідомлення про те, що стосовно політика порушили нову кримінальну справу «за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 214 Кримінального кодексу РФ» («вандалізм, вчинений групою осіб»).

Читайте також: Адвокатам Навального заявили в колонії, що такий в'язень у них «більше не значиться»

Як повідомлялося, соратники Навального вже тиждень не знають, де він перебуває. Політика кілька разів не підключили через відеозв'язок до засідання суду, нібито через проблеми з електрикою. До колонії до нього також не пускали адвоката. 11 грудня захиснику Навального повідомили, що політик більше не перебуває у виправній колонії №6 у селищі Мелехово Володимирської області.

У серпні 2023 року Мосміськсуд засудив Навального до 19 років позбавлення волі в колонії особливого режиму у справі про екстремізм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-