Армія Ізраїлю посилює удари на півночі Гази

Армія Ізраїлю посилює удари на півночі Гази

Відео
Укрінформ
Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що протягом ночі винищувачі завдали ударів по «багатьох» цілях ХАМАС у містах Джабалія, Бейт-Лахія та районі Зейтун у секторі Гази.

Про це повідомляє The Times of Israel, передає Укрінформ.

Видання пише, що авіаудари відбуваються в той момент, коли наземні сили Ізраїлю починають маневрувати вглиб північної частини сектору Гази, зокрема Джабалії та Зейтуні.

Тим часом війська бригади «Нахаль» за допомогою танків і авіаційної підтримки вступили в бій з бойовиками ХАМАС на околицях Джабалії, повідомляє ЦАХАЛ.

Читайте також: В Ізраїлі хочуть повернути смертну кару для терористів

Зазначається, що під час одного із зіткнень ізраїльські війська завдали удару з безпілотника по бойовиках ХАМАС. Також солдати знайшли зброю бойовиків у житлових будинках у цьому районі.

Водночас кораблі військово-морських сил завдали ударів по об'єктах ХАМАС уздовж узбережжя Гази, інформує ЦАХАЛ.

Крім того, ЦАХАЛ заявив, що з території Лівану було випущено кілька ракет, по яких успішно відпрацювала ППО Ізраїлю. Також з території Лівану було здійснено мінометний обстріл прикордонної ізраїльської території. У відповідь ЦАХАЛ відкрив вогонь з артилерії.

Читайте також: Родичі заручників ХАМАСу пройшли маршем із Тель-Авіва до Єрусалима

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що розширює операції в секторі Газа, а саме в районах Зейтун міста Газа та в Джабалії.

Фото: Israel Defense Forces

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-