ЦАХАЛ заявив про ліквідацію одного з ватажків ХАМАСу

ЦАХАЛ заявив про ліквідацію одного з ватажків ХАМАСу

Фото
Укрінформ
У результаті удару по табору для біженців у Джабалії, що на півночі сектору Гази, ліквідовано командира батальйону ХАМАСу "Центральний Джабалія" Ібрагіма Біарі, водночас це призвело до руйнування й інших будівель.

Про це заявив речник ЦАХАЛу контрадмірал Даніель Хагарі, передає Укрінформ із посиланням на Sky News.

Фото: IDF
Фото: IDF

"Під час цієї операції вбито багато терористів. Терористів, які були з ним (Біарі - ред.) у будівлі, а також у тунелях під нею", - сказав Хагарі.

За його словами, удар по будівлі призвело до обвалу інших будинків, оскільки там була розгалужена підземна інфраструктура.

"Ця інфраструктура призначена для скоєння атак на Ізраїль, і вона зруйнована", - заявив Хагарі.

Читайте також: Ізраїль досяг значних успіхів у ході наземної операції в секторі Гази - Міноборони

Він підкреслив, що Біарі стояв не лише за нападом на Ізраїль 7 жовтня, а й за іншими атаками.

"Тому ми закликаємо жителів північної частини Гази перебратися на південь, і ми дозволимо їм це зробити через коридори", – заявив речник ЦАХАЛу, додавши, що "ми продовжуватимемо працювати на повну силу в місті Газа".

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ Гази заявило про загибель щонайменше 50 осіб унаслідок авіаудару по табору біженців у Джабалії, що на півночі сектору Гази.

Читайте також: ХАМАС утримує 245 заручників - ЦАХАЛ

Вранці 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС розпочало напад на Ізраїль. Бойовики прорвалися до країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару. Вторгнення супроводжувалося масовими вбивствами мирного населення.

Ізраїль офіційно оголосив стан війни, мобілізував 300 тисяч резервістів і почав знищувати військові об’єкти, а також ватажків терористів.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-