У Південній Кореї туристичний автобус зіткнувся із автофургоном, четверо загиблих

У Південній Кореї туристичний автобус зіткнувся із автофургоном, четверо загиблих

Укрінформ
У Південній Кореї туристичний автобус у тунелі швидкісної автомагістралі зіткнувся з автофургоном, що рухався попереду, в результатів чого четверо пасажирів останнього загинули і ще три людини отримали серйозні травми.

Про це з посиланням на правоохоронців повідомляє Yonhap, передає Укрінформ.

За даними поліції, аварія сталася вранці суботи за 135 кілометрів на південний схід від Сеула. Мікроавтобус, у якому перебували 11 пасажирів, їхав у тунелі швидкісної автостради Данджін - Йондок у центральній частині країни, коли великий туристичний бус врізався в нього ззаду.

Внаслідок аварії двоє пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще двоє померли в лікарні. Решта семеро отримали різного роду травми, троє з них серйозні.

Правоохоронці повідомили, що всі 11 пасажирів автофургона були друзями і їхали відпочивати на вихідні.

В автобусі один із 26 пасажирів серйозно травмувався, водій отримав легкі травми.

Читайте також: В Анталії внаслідок ДТП загинув громадянин України

Поліція порушила проти водія автобуса кримінальну справу за необережне водіння, що спричинило загибель і тілесні ушкодження. Проводиться слідство і встановлення обставин та точної причини ДТП.

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура Венеції розпочала розслідування ДТП за участі автобуса в районі міста Местре, в якій, зокрема, загинули і громадяни України.

Фото: Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-