Пхеньян вже четверту добу не відповідає на дзвінки Сеула по військовій «гарячій лінії»

Пхеньян вже четверту добу не відповідає на дзвінки Сеула по військовій «гарячій лінії»

Укрінформ
Влада Північної Кореї четвертий день поспіль не реагує на щоденні рутинні дзвінки з Південною Кореєю через міжкорейський канал зв’язку та військову «гарячу лінію».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yonhap.

У Міністерстві з питань об’єднання Південної Кореї заявили, що Північна Корея, схоже, «в односторонньому порядку» перервала цю лінію зв’язку, оскільки країна не відповідає на звичайні дзвінки з п’ятниці, включаючи перші дзвінки в понеділок.

Зазначається, що обидві Кореї повинні проводити телефонні розмови двічі на день, о 9:00 і о 17:00 годинах через спільний канал зв'язку.

За даними Міністерства оборони Південної Кореї, дзвінки через військову «гарячу лінію» також залишалися без відповіді четвертий день поспіль у понеділок.

Читайте також: Жителів КНДР страчують за відео про Південну Корею

Нині незрозуміло, чому Пхеньян не реагує на такі щоденні дзвінки з Сеулом. Ймовірно, КНДР може використовувати призупинення зв’язку, щоб протестувати проти спільних військових навчань між Південною Кореєю та Сполученими Штатами або останньої публікації південнокорейським міністерством доповіді про порушення прав людини в Північній Кореї.

Читайте також: Кім Чен Ин наказав ученим КНДР збільшити виробництво матеріалу для ядерної зброї

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня Південна Корея, Сполучені Штати та Японія сьогодні розпочали масштабні військово-морські навчання за участю американського авіаносця USS Nimitz.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-