Європейське агентство з лікарських засобів не хоче сусідства із секс-робітницями

Європейське агентство з лікарських засобів не хоче сусідства із секс-робітницями

Укрінформ
Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) виступає проти планів муніципалітету Амстердама щодо перенесення кварталу червоних ліхтарів в один із ними район.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) виступає проти планів муніципалітету Амстердама щодо розташування еротичного центру поблизу європейської штаб-квартири регулятора”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що два з трьох можливих місць, які розглядає муніципалітет, знаходяться поблизу штаб-квартири агентства, яка розташована в Амстердамі.

Читайте також: Амстердам планує заборонити куріння канабісу в кварталі червоних ліхтарів

Зміна місця розташування кварталу червоних ліхтарів мотивована постійним незадоволенням місцевих жителів щодо великої кількості туристів, галасу, сумнівних відвідувачів, торгівлі наркотиками, пияцтва та хуліганства.

В ЕМА зазначили, що дуже стурбовані наслідками, адже розташування еротичного центру в безпосередній близькості від будівлі агентства, очевидно, що призведе до такого ж негативного впливу, створить проблеми з безпекою, та захистом.

Як повідомляв Укрінформ, у центрі Амстердама закриють вулицю червоних ліхтарів, натомість за межами центру створять інший квартал для сексуальних утіх.

Таку пропозицію мера Амстердама у лютому 2021 року підтримала більшість політичних партій.

Читайте також: У Нідерландах транспортний колапс через страйки та технічні проблеми на залізниці

Мер міста Фемке Галсема вже не перший рік говорить про новий образ столиці, зокрема, що це має бути місто з гарною архітектурою, музеями, аби відвідувачі насолоджувалися красою Амстердама, а не сприймали його лише як місто розваг, повій та наркотиків. У такий спосіб влада хоче змінити контингент туристів, які приїжджають до Амстердама. Де саме буде створений новий район червоних ліхтарів не повідомляється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-