Мексику сколихнув ще один потужний землетрус - пошкоджені дороги та будівлі

Мексику сколихнув ще один потужний землетрус - пошкоджені дороги та будівлі

Укрінформ
Потужний землетрус магнітудою 6,8 бала стався в Мексиці в ніч проти четверга, пошкодивши дороги та будівлі і спричинивши загибель щонайменше однієї людини.

Про це повідомляє АР, передає Укрінформ.

Повідомляється, що землетрус стався незабаром після першої години ночі, лише через три дні після попереднього землетрусу, внаслідок якого загинули дві людини.

Геологічна служба США заявила, що епіцентр землетрусу знаходився приблизно за 46 кілометрів на південний-південний захід від міста Агілія, штат Мічоакан, на глибині приблизно 24,1 кілометра.

Читайте також: На Тайвані стався потужний землетрус

Уряд штату Мічоакан заявив, що землетрус відчувався по всьому штату. Повідомляється про пошкодження будівлі в місті Уруапан і деякі зсуви на шосе, що з'єднує штати Мічоакан і Герреро з узбережжям.

Мер Мехіко Клаудія Шейнбаум повідомила, що землетрус спричинив загибель однієї жінки в столиці, яка загинула внаслідок падіння зі сходів свого будинку.

Читайте також: На північному сході Туреччини стався землетрус магнітудою 4,9

Як повідомляв Укрінформ, попередній землетрус магнітудою 7,6 бала стався у Мексиці 19 вересня. Його епіцентр також знаходився поблизу узбережжя штату Мічоакан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-