У Нідерландах обіцяють пів мільйона євро за інформацію про викрадені прикраси з ярмарку Tefaf

У Нідерландах обіцяють пів мільйона євро за інформацію про викрадені прикраси з ярмарку Tefaf

Укрінформ
У Нідерландах оголосили про нагороду в пів мільйона євро за цінну інформацію щодо викрадених ювелірних виробів у червні цього року в Маастрихті, коли озброєні чоловіки атакували арт'ярмарку Tefaf.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS.

“Нагороду в пів мільйона євро пропонують за цінну інформацію про жорстоке пограбування та викрадення ювелірних виробів під час мистецького ярмарку Tefaf у червні”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сума нагороди була зібрана страховиком ювелірних виробів.

Припускають, що за пограбуванням стоїть банда “Рожева Пантера”. Зокрема, на це вказує типовий одяг, метод роботи, швидкість та "професіоналізм".

“Рожева пантера” — так Інтерпол назвав міжнародну групу з кількох десятків злочинців, які спеціалізуються на пограбуванні коштовностей.

Експерт з оцінки збитків уперше оприлюднив, що було вкрадено десять ювелірних виробів, у тому числі намисто з жовтим діамантом у 114 каратів. Вартість награбованого не повідомляють.

Розслідування триває.

Читайте також: У Нідерландах через страйк залізничників по всій країні зупинилися потяги

Як повідомляв Укрінформ, у нідерландському місті Маастрихт озброєні чоловіки атакували арт'ярмарок Tefaf, викрали ювелірні вироби. Близько обіду четверо грабіжників атакували виставкову залу. Один із грабіжників почав трощити вітрину кувалдою, а інші зловмисники тримали людей на відстані. За словами очевидців, щонайменше двоє з них мали вогнепальну зброю. З розбитої вітрини були викрадені ювелірні вироби.

Tefaf - авторитетний арт'ярмарок, на якому представлено майже 250 дилерів із близько двадцяти країн. Його вважають найавторитетнішим у світі з продажу предметів мистецтва та антикваріату, який приймає близько 70 000 відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-