На Далекому Сході тренують резервістів для відправки на війну з Україною

На Далекому Сході тренують резервістів для відправки на війну з Україною

Укрінформ
У вівторок на полігонах східного військового округу (СВО) рф розпочалися польові збори з громадянами, що перебувають у мобілізаційному резерві. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

"Практичні тренування з військовослужбовцями запасу, які уклали контракт на перебування в мобілізаційному людському резерві, проходять з 15 по 17 березня. Резервістам належить виконати стрільби зі стрілецького озброєння, вивчити бойові можливості сучасного озброєння та бойової техніки, отримати основні навички, які будуть необхідні для організації та оборони об'єктів військового та державного призначення", - цитує видання пресслужбу СВО.

Відмінною особливістю зборів є запровадження до програми виконання вогневих завдань за допомогою мінометних комплексів. Крім цього, резервісти продовжать удосконалювати навички в управлінні колісною та броньованою гусеничною технікою.

Як повідомлялося, російські війська поповнюють свої втрати за рахунок мобілізованих мешканців тимчасово окупованої території Луганської області.

За інформацією Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати загарбників на ранок 14 березня орієнтовно становили: особового складу – понад 12 тис., засоби ППО – 34 од., літаків – 77 од., вертольотів – 90 од., БПЛА оперативно-тактичного рівня – 8 .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-