У Нідерландах через шторм загинули четверо людей

У Нідерландах через шторм загинули четверо людей

Укрінформ
Нідерланди оговтуються після шторму “Юніс”, унаслідок якого загинуло чотири людини.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS, мешканці країни зазнали значної шкоди від шторму “Юніс”, найсильнішого за останні чотири роки.

“Нідерланди зазнали значної шкоди від шторму “Юніс”, який лютував у країні до пізньої ночі. Негода забрала життя чотирьох людей. У всіх випадках це сталося через падіння дерев. Також багато людей постраждало, наразі точна кількість постраждалих невідома”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це був найсильніший шторм із січня 2018 року. І він наробив чимало лиха. Матеріальні збитки по всій країні значні. На дороги, будинки, автівки повалені дерева, на вулицях можна побачити зірвані вітром частини дахів житлових будинків, сонячні батареї та металеві конструкції.

На дорогах через потужний вітер з кермуванням не могли впоратися та перекидалися як легковики, так і вантажівки та мікроавтобуси.

Читайте також: Через шторм у Нідерландах загинули троє людей, зупинено громадський транспорт

У п'ятницю весь день у країні не курсував громадський транспорт, зупинилася залізниця, не літали літаки. В суботу потяги курсують, але не за звичним графіком, бо багато дерев попадало на колії, що унеможливило рух. Перші потяги в країні почали знову курсувати за графіком увечері.

Минулої ночі вже було розпочато оцінку збитків та перші ремонтні роботи в місцях, де це було безпечно.

У багатьох містах країни рух громадського транспорту досі неможливий. Наприклад, багато трамваїв в Амстердамі не курсують, а також метро в Роттердамі.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах через шторм “Юніс” було зупинено залізничне сполучення та рух громадського транспорту, скасовано авіарейси. Троє осіб загинули. Синоптики зазначають, що шторм дуже потужний. Пориви вітру - понад 140 км/год.

У Великій Британії внаслідок шторму “Юніс” загинули троє людей.

З початку суботи сильні пориву вітру по всій Польщі призвели до загибелі трьох осіб, травмувань зазнали щонайменше шість людей.

Фото: NOS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-