Канадські ЗМІ повідомили про переїзд Трюдо в «секретну локацію» на тлі протестів

Канадські ЗМІ повідомили про переїзд Трюдо в «секретну локацію» на тлі протестів

Укрінформ
В умовах масових протестів у столиці Канади прем’єр-міністр Джастін Трюдо із сім'єю був змушений залишити свою резиденцію.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише CBC News із посиланням на свої джерела в уряді.

“У зв'язку із занепокоєнням стосовно безпеки Трюдо та його сім'ю перевезли з резиденції до секретної локації в столичному регіоні”, - стверджує видання.

Зазначається, що це було зроблено на тлі масових протестів, які відбуваються на Парламентському пагорбі в Оттаві - приблизно за чотири кілометри від резиденції прем’єр-міністра.

Читайте також: Трюдо пішов на самоізоляцію після контакту з COVID-хворим

Організаторами протестних акцій виступили водії-далекобійники, незгодні з протиепідемічними  заходами влади, до мітингу долучилися інші прихильники скасування карантинних обмежень.

Станом на вечір суботи протести проходили мирно, поліція не зареєструвала жодного випадку насильства. Однак через велику кількість автомобілів та піших протестувальників рух центральною частиною Оттави дуже ускладнений.

Очікується, що акція продовжиться і в неділю.

Читайте також: У Трюдо після мітингу пожбурили гравієм

Як повідомлялося, Канада вимагає у всіх, хто не пройшов повного курсу COVID-щеплень, іти на карантин після перетину кордону. Невакцинованих далекобійників, які регулярно їздять до США, ця вимога фактично позбавляє роботи.

Фото: CTV News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-