Понад 1600 жителів Тернопільщини долучилися до «Армії відновлення»

Понад 1600 жителів Тернопільщини долучилися до «Армії відновлення»

Укрінформ
На Тернопільщині 1618 осіб долучилися до урядового проєкту "Армія відновлення" з початку його реалізації .

Про це повідомляє Тернопільська ОВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

"На Тернопільщині реалізується урядовий проєкт "Армія відновлення", який запроваджений з метою залучення людей, які тимчасово втратили роботу, до виконання ними суспільно-корисних робіт. Зокрема, центрами зайнятості з початку реалізації проєкту залучено 1618 осіб, у тому числі у 2024 році – 644 особи, з них 116 внутрішньо переміщених осіб", - йдеться у дописі.

В Тернопільській обласній службі зайнятості повідомили, що участь у суспільно-корисних роботах вигідна для безробітного, адже він зберігає свій статус на весь період їх виконання, виплата допомоги по безробіттю відкладається. Це легальна робота, адже з учасниками таких робіт укладаються строкові трудові договори відповідно до КЗпПУ. Ця робота оплачується. 1 квітня зросла оплата за участь у таких видах робіт до 12 тис. грн за повний відпрацьований місяць. Також учасники проєкту мають соціальний захист і гарантії, їм нараховується страховий стаж.

Читайте також: На Хмельниччині цьогоріч понад 640 осіб долучились до «Армії відновлення»

Як повідомляв Укрінформ, станом на 8 квітня до «Армії відновлення» були залучені понад 114 тисяч українців, на заробітну плату яким профінансовано 772 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-