У Харків доправили електрообладнання і трансформатор для водоканалу від Швейцарії

У Харків доправили електрообладнання і трансформатор для водоканалу від Швейцарії

Фото
Укрінформ
До Харкова доправили надані Швейцарією електрообладнання та трансформатор для підтримки роботи міського водоканалу у разі блекауту.

Про це повідомило у Фейсбуці посольство Швейцарії в Україні, передає Укрінформ.

«Вчора до міста доставили електрообладнання та трансформатор, надані Швейцарією. Ця допомога підтримає роботу Харківського водоканалу, який забезпечує водою населення, навіть у випадку блекаутів. Сьогодні наша команда Швейцарської гуманітарної допомоги прибула до міста, щоб зустрітися з представниками водоканалу та обговорити подальші потреби та підтримку», - зазначають у диппредставництві.

Швейцарські дипломати констатували, що в останні тижні найважливіша енергетична та цивільна інфраструктура Харківської області перебуває під обстрілами.

«Команда посольства Швейцарії підтримує контакти з місцевою владою та партнерами, щоб швидко реагувати на зростаючі потреби, а також самостійно оцінює гуманітарну ситуацію на місці», - зазначили дипломати.

Читайте також: У Харкові частково відновили рух трамваїв і тролейбусів

Як повідомляв Укрінформ, зранку 12 квітня у Харкові застосовуються обмеження споживання електроенергії – без напруги близько 205 тисяч абонентів. Минулої доби газовики відновили газопостачання 41 абонента у Харкові та 5103 споживачів у населених пунктах області. Водночас у Харківському районі внаслідок бойових дій пошкоджено газопроводи – припинено газопостачання 136 абонентам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-