єВідновлення: на Миколаївщині ще 18 родин отримали житлові сертифікати

єВідновлення: на Миколаївщині ще 18 родин отримали житлові сертифікати

Укрінформ
На Миколаївщині 18 родин Вознесенського району отримали сертифікати за знищене житло за програмою єВідновлення, три з них - мешканці приватних будинків.

Про це на брифінгу 9 квітня повідомила виконувачка функцій і повноважень начальника Вознесенської районної військової адміністрації Антоніна Шарата, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«15 родин, які мешкали у багатоквартирному будинку у місті Вознесенськ, куди влучила російська ракета і зруйнувала його, отримали сертифікати за програмою єВідновлення на придбання нового житла. Загальна сума виплат - 16, 1 млн грн. З них чотири родини вже придбали нове житло», - сказала Шарата.

Також, за її словами, ще три родини, у яких були зруйновані приватні будинки, отримали сертифікати на загальну суму 5,2 млн грн.

Читайте також: Держава видала 5203 житлові сертифікати більш як на ₴9 мільярдів - Шуляк

Крім того, 207 мешканців двох громад - Вознесенської та Дорошівської - звернулися за отриманням компенсації на ремонт пошкодженого житла. Їм нараховано 13,5 млн гривень.

Загалом до реєстру пошкодженого майна внесено 493 пошкоджені об'єкти в районі.

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині 53 мешканці Баштанського району отримали сертифікати на придбання житла за програмою єВідновлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-