В Ірпені відновлюють багатоповерхівку

В Ірпені відновлюють багатоповерхівку

Фото
Укрінформ
В Ірпені триває капітальний ремонт житлового будинку на вулиці Котляревського.

Про це повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«У Київській області триває відновлення багатоповерхових житлових будинків, що були пошкоджені внаслідок збройної агресії РФ. Одним із них є житловий будинок на 149 квартир в Ірпені на вулиці Котляревського. До війни тут мешкало 380 людей», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що навесні 2023 року будівля значно постраждала під час активних бойових дій. У ній були вибиті вікна, пошкоджені балкони та двері. Значних руйнувань зазнала покрівля та фасад споруди. Внутрішні приміщення також потребували проведення ремонтних робіт.

У Київській ОВА поінформували, що капремонт розпочався восени 2023 року. Спочатку будівельники виконали демонтаж зруйнованих частин фасаду та розпочали утеплення цоколю. Паралельно фахівці працювали над влаштуванням огороджень сходових клітин. Також встановили вхідні двері в приміщення, підвал та замінили частину вікон.

Наразі на об’єкті виконуються фасадні роботи.

Читайте також: У селі на Чернігівщині відбудовують клуб, зруйнований росіянами

Відповідно до проєкту, крім вже виконаних робіт, передбачено відновлення та утеплення фасаду, ремонт внутрішніх приміщень загального користування, а також облаштування нових пандусів із відповідним покриттям.

Як повідомляв Укрінформ, у Василькові Київської області відновлюють житлові будинки, які зазнали пошкоджень від вибухової хвилі, спричиненої ворожими ударами.

Фото: Київська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-