Агентство відновлення уклало договорів на відбудову цивільних обʼєктів більш як на ₴3 мільярди

Агентство відновлення уклало договорів на відбудову цивільних обʼєктів більш як на ₴3 мільярди

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктуру уклало 66 договорів на ₴3,05 мільярда на відбудову зруйнованих обʼєктів.

Про це повідомила пресслужба агенства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На сьогодні уклали вже 66 угод на цивільну відбудову. Житлові будинки, освітні заклади, лікарні, адміністративні приміщення, вокзали, водо- та електропостачання в найбільш постраждалих від війни населених пунктах – працюємо в 7 областях», - ідеться в повідомленні.

За інформацією відомства, загалом укладено угоди на відновлення 251 житлового обʼєкта, по 3 обʼєкти - інфраструктури й медицини, по 2 обʼєкти - освіти і житлово-комунального господарства, одного обʼєкта соціальної інфраструктури.

Загальна сума договорів становить ₴3,05 мільярда. Завдяки прозорим закупівлям очікувана вартість робіт за ними зменшилася на ₴260 мільйонів.

Читайте також: Завданням Києва і Токіо є залучення японських компаній до відбудови України - Шмигаль

Також повідомляється про зростання кількості учасників закупівель, які проводять служби відновлення: у грудні в аукціонах брали участь у середньому 4,1 учасника.

В Агентстві відновлення нагадують, що всі роботи з відбудови проводяться коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф.

Як повідомлялося, адміністрація президента США Джо Байдена підтримує законопроєкт, який дозволить конфіскувати близько $300 мільярдів. заморожених російських активів і направити ці кошти на відбудову України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-